Die Wortmanufaktur

Wat betekent dit echt oude Duitse woord manufactuur eigenlijk?
En waarom hebben wij voor deze bedrijfsnaam gekozen?

Onder een manufactuur verstaat men historisch gezien een fusie van verschillende ambachten in één enkel bedrijf, om de vaardigheden en competenties van de individuele handwerken te combineren en dus de effectiviteit van de werkmethoden en de kwaliteit van de producten te verhogen. Ook vertaat men daaronder een opdeling in afzonderlijke werkstappen van een ambacht, hetgeen ook de kwaliteit en productiviteit ten goede komt. Door deze bundeling van afzonderlijke vaardigheden en specialisatie in bepaalde vakgebieden is een manufactuur in staat om producten van hoge kwaliteit en exclusiviteit voor hun klanten te produceren.

Kortom, manufacturen zijn derhalve exclusieve gespecialiseerde bedrijven, die worden gekenmerkt door de bevordering en de bundeling van de afzonderlijke vaardigheden.

Deze definitie maakt, dat woordmanufactuur letterlijk onze bedoeling uitdrukt.

Wij zijn precies zo´n dergelijk een professioneel bedrijf. Een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in vertalingen vanuit het Engels, Nederlands en Belgische Nederlands naar Duitse teksten. Ook zijn wij gespecialiseerd in het maken van Duitse teksten.

Het functiegebied van de woordmanufactuur is gebaseerd op in het totaal 3 specialisaties. Zo vormt het vermogen om in de door ons aangeboden vreemde talen te communiceren, als ook het in de Duitse spraak stijl te vertalen, dat is dan ook de solide basis van ons vertaalwerk. De kunst om pakkende en aansprekende Duitse teksten te kunnen maken, staat voor de basis voor ons werk als auteur. De vaardigheid om de Duitse grammatica correct te kunnen gebruiken, dient uiteindelijk als basis voor onze redactiewerk en rondt dus de bundeling van onze vakkundigheid als woordmanufactuur af.

Welke voordelen heeft dit concreet voor u?

Het heeft betrekking op de diensten die u nodig heeft voor uw project, alles compleet uit één enkele hand. Er komen bijvoorbeeld geen verdere kosten bij voor bijvoorbeeld de opdracht aan een agentschap of een redacteur. Want dit zijn precies de prestaties, die u van ons ontvangt, omdat bij ons alles uit een hand komt zijn er hierdoor ook geen extra kosten aan verbonden, wat natuurlijk erg voordelig is voor u als klant.

Neem met ons de proef op de som en overtuig uzelf van onze prestaties en vakkundigheid. Wij kijken naar u uit.

 

 
die-wortmanufaktur.net
Am Hafen 26
26826 Weener
Tel.: +49 (0) 4951 / 66 39 29 1
Fax: +49 (0) 4951 / 66 39 29 1